Start
Start! Et omfattende utvalg av 6 mm tykke glasspaneler med hengslede dører og walk-in-versjoner. Mest mulig gjennomsiktige overflater, minst mulig rammer. Crystal Clear-behandling fra Jacuzzi.
start90 round header
Del  

Start! 90 Round

Designer: Carlo Urbinati

Start! 90 Round: ideelle ytre mål, selv for de aller minste baderommene. Like ideelt som plasseringsfleksibiliteten som Jacuzzi tilbyr. Start!-systemet består av tre elementer designet av Carlo Urbinati: et dusjkar, vegger i herdet glass og et dusjpanel med flere funksjoner. Du kan bestemme kombinasjonen av dem ved å velge den komplette versjonen eller tilpasse Start! etter dine krav. Dusjkaret er tilgjengelig i to høyder. Dusjkaret er tilgjengelig i versjonen med høy (90 mm) eller lav (35 mm) kant. Begge har antisklibelegg og er solide og behagelige mot huden. Karet kan installeres før legging av baderomsfliser, eller etterpå, når baderommet er ferdig. Hvis du i utgangspunktet bare vil ha dusjkaret, er det likevel mulig å montere panelene i herdet glass i ettertid. Et gangbord i teak er også tilgjengelig på forespørsel. De minimalistiske dusjveggene i herdet glass er mer enn to meter høye. De minimalistiske dusjveggene i herdet glass er mer enn to meter høye og utgjør et svært estetisk skue. De er meget lineære og fremhever renheten og gjennomsiktigheten til det eksklusive Crystal Clear Jacuzzi-behandlede glasset som beholder glansen i år etter år. Bruken av aluminium er redusert til et minimum: Du finner det i de spesielle sidemonteringsprofilene og de raffinerte hengslene som monteres direkte på glasspanelene. Alt dette er viktige detaljer som fremhever den svært minimalistiske designen. Det eksklusive flerfunksjonspanelet – en ny dusjopplevelse Flerfunksjonspanelet som alltid leveres sammen med veggene i herdet glass, er det viktigste kjennetegnende elementet til Start!. Søylen med betjeningsfunksjoner er integrert i det herdede glasset i stedet for i veggen, slik at blandebatteriet er vendt inn mot dusjen. Dermed oppstår det en ny baderomsopplevelse, med kroppen og ansiktet vendt mot fronten av dusjen. Et 30 cm bredt, fastmontert dusjhode skyller kroppen med sin regndråpeeffekt. En brusende foss forfrisker den. En hånddusj med slange kommer til over hele kroppen. Termostatbatteriet (standard avhengig av de valgte armaturene) sørger for at vannet har ønsket temperatur. Funksjonsorientert design Alle vannfunksjonene på det eksklusive panelet er samlet på svært liten plass for å sikre optimal gjennomsiktighet samt en kompakt og stilsikker design. Dette fremgår også av den praktiske integrerte hyllen som ikke trekker oppmerksomheten bort fra vakre baderomsfliser. Alt dette med topp ytelse: 15,8 l/min for fossen og 14 l/min for regndråpedusjhodet.
Products.Tap to read
Start! 90 Round
  • 90 X 90 X 205 cm
  • Hylle (Techstone)
  • Ettgreps blandebatteri eller termostat
  • Shower diverter
  • Crystal Clear®
Egenskaper og utstyr
Last ned katalogen Start! 90 Round

Før du laster ned anbefaler vi at du registrerer deg, slik at vi kan melde fra i tilfelle det frigjøres nye download eller sende deg oppdateringer om siste nytt

Klikk her for registrering

Nei takk, jeg ønsker bare å laste ned katalogen

Søk etter andre produkter

Be om prisen (richiedi il prezzo)

*
*