Bad uten dyser
Jacuzzi® er mer en hydromassasje og har satt navnet sitt på nye ideer for egenpleie. Nye steder for løsninger som inspirerer til velvære, nytelse og avslapping. Badene uten dyser er synonyme med komfort, karakter og hypermoderne design med raffinert estetikk.
Aura Uno Design non jetted bath
Del  

Aura Uno Design

Designer: Carlo Urbinati

Et rent og enkelt uttrykk for stil på baderommet: Aura Uno Design er skallet som tolker varmen og den naturlige skjønnheten til trevirket i en strengt moderne form. Teak, wenge-farget tre og Urban Wood – de tre ulike overflatene som brukes i toppen, gjør Aura Uno Design til et møbel i seg selv, et designelement som tilfører omgivelsene en karakteristisk personlighet. Takket være kantoverløpssystemet kan du senke hele kroppen ned i den ergonomiske formen og nyte vannets kjærtegn. Etter å ha introdusert varmen av trevirke, er Aura-serien nå forskjønnet ytterligere med vakker og eksklusiv marmor – et materiale som har vært brukt innenfor kunst og arkitektur i tusenvis av år, og som gir produktene en raffinert, men likevel moderne stil. Og det er ikke det hele: Den eksklusive Lether-overflaten gjør marmoren varm å berøre og se på, noe som revolusjonerer materialets estetiske potensial og kombinasjonsmulighetene på baderommet. Dette er en videreutvikling av Aura-konseptet med tilpasningsmuligheter, sammen med muligheten til å velge forskjellige former, størrelser og overflater i konstant harmoni med en minimalistisk og balansert designstil som består av fornuftige volumer, imponerende tykkelse og rene linjer. I likhet med alle de andre modellene har karet overløp like under badedekket, slik at du kan senke hele kroppen ned i vannet for fullstendig velvære.
Products.Tap to read
Aura Uno Design
  • 180 X 90 X 66 cm
  • 1 Hodestøtte
  • Overløpshull ved berøring
  • Innebygget installasjon
Egenskaper og utstyr
Last ned katalogen Aura Uno Design

Før du laster ned anbefaler vi at du registrerer deg, slik at vi kan melde fra i tilfelle det frigjøres nye download eller sende deg oppdateringer om siste nytt

Klikk her for registrering

Nei takk, jeg ønsker bare å laste ned katalogen

Søk etter andre produkter

Be om prisen (richiedi il prezzo)

*
*